Sparen met Hoge Rente?

Beleggingsfondsen

Home » Investeren » Beleggingsfondsen

Met de lage spaarrentestand van tegenwoordig gaan steeds meer mensen op zoek naar alternatieven. Bent u ook op zoek naar een alternatief? In obligaties beleggen is dan een interessante optie. Voordat u gaat beginnen met beleggen kunt u dus kiezen uit allerlei soorten beleggingsfondsen. Zo zijn er ook obligatiefondsen. Het is ook mogelijk om een losse bedrijfsobligatie in uw portefeuille op te nemen. Dit is zeker een mooie aanvulling voor elk beleggingsmandje. Bij IFH-Holding bent u hiervoor aan het juiste adres!

Bedrijfsobligaties

Wanneer u een obligatie koopt, leent u eigenlijk geld aan een bedrijf. In ruil voor het uitlenen van uw geld, ontvangt u een vergoeding in vorm van een rente. Wanneer u een obligatie koopt bij IFH-Holding, kunt u rekening houden met een vaste looptijd waarbij jaarlijks de rente zal worden uitgekeerd. Na afloop zal de obligatie worden afgelost.

Een obligatie kopen resulteert in een rendement dat vaak hoger is dan op een spaarrekening, omdat het risicovoller is dan sparen, maar het is niet zo risicovol als u denkt. Staatsobligaties zijn minder risicovol dan bedrijfsobligaties, omdat daar het risico bestaat dat het bedrijf failliet gaat en de lening niet terugbetaald kan worden. Bij IFH-Holding kiest u wel voor bedrijfsobligaties, maar in een sector die minder risico’s met zich meebrengt dan in andere beleggingsfondsen.

veilig-rendement

Een hoge rente, zonder koersschommelingen

Het is mogelijk! Investeren in obligaties met een zeer hoge rente waarbij IFH-Holding BV uw contractpartij is.

Beleggen in Obligaties

Soorten obligaties

Wanneer u over wilt gaan tot de aanschaf van een obligatie zijn er twee verschillende opties. De 48 maanden obligatie of de annuïteiten obligatie. Wanneer u uw geld gedurende 4 jaar – de looptijd van de obligatie – niet nodig heeft, dan kunt u de 48 maanden of zogenaamde ‘Bullet’obligatie kopen. Bij deze obligatie krijgt u jaarlijks de rente uitbetaald en aan het einde van de obligatie krijgt u uw volledige kapitaal teruggestort.

Als u van plan bent om maandelijks een gedeelte van uw kapitaal aan te wenden als aanvulling van uw loon of pensioen, dan kunt u kiezen voor een annuïteiten obligatie. Deze vorm van investeren in obligaties geeft u elke maand gedurende de volledige termijn een deel van uw kapitaal terug én een gedeelte van de rente daarbovenop. Dit is een perfecte investering voor personen die hun maandelijks budget wensen te optimaliseren.

Investeren in obligaties

IFH-Holding neemt deel in bedrijven die actief zijn op het gebied van internetmarketing en webshops. Deze markt groeit nog steeds en daarom is investeren aantrekkelijk. Beleggen in obligaties in een dergelijke sector levert een goed rendement op. Ook als uw investering niet zo hoog is.

IFH-Holding

Onze Besloten Vennootschap is gestart in 1981 en heeft zich vanaf 1994 gericht op onder meer het deelnemen in diverse ondernemingen in binnen- en buitenland. IFH-Holding is inmiddels een ervaren partij in de wereld van marketing en communicatie. Met ca. 30 enthousiaste specialisten bedient dit team ongeveer 7.500 klanten. De dienstverlening varieert van een hostingpakket tot een complete online en/of offline marketingcampagne.

 

 

 

Sparen met Hoge Rente?

Voor vragen of toezenden van het informatiedocument

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op.

IFH-Holding BV

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

085 - 0270 271

info@ifh-holding.nl

KVK 32058424

Heeft u een vraag of
wilt u meer informatie?

Gebruik dan onderstaand formulier en ontvang persoonlijk en vrijblijvend informatie over onze obligaties.

Slide in vragen

"*" geeft vereiste velden aan

close-link