Obligaties kopen

Maandelijks de aflossing en rente over uw belegging.

Home » Investeren » Obligaties met gegarandeerd rendement

Obligaties

Obligaties kopen wordt voor veel beleggers meer en meer een serieus alternatief. Het rendement ligt bij het kopen van obligaties een behoorlijk stuk hoger dan bij het conventionele sparen.

Als u over spaargeld beschikt, dan kunt u dit prima en veilig op de bank laten staan. U weet dan wel zeker dat het rendement op uw spaargeld nihil zal zijn. Was de spaarrente voorheen nog best de moeite waard, tegenwoordig ligt de rente dermate laag en is het eerder de verwachting dat het percentage eerder verder zal dalen dan dat het zal gaan stijgen. U kunt het ook gewoon anders doen en met uw spaargeld obligaties kopen. De kans op een serieuze vergoeding is dan groter dan wanneer uw geld op de bankrekening blijft staan.

Bedrijfs obligaties

Wie denkt aan obligaties kopen, die denkt waarschijnlijk meteen aan enorme risico’s en een kans dat al uw geld kwijt kunt raken. Nou geldt voor beleggen in het algemeen dat dit inderdaad kan, want beleggen is nou eenmaal niet zonder risico’s. U kunt er echter voor kiezen om verschillende soorten bedrijfs obligaties te kopen in verschillende branches. In dat geval heeft u ook nog eens een stuk spreiding binnen uw beleggings portefeuille.

 

Obligaties kopen

Een hoge rente, zonder koersschommelingen

Het is mogelijk! Investeren in obligaties met een zeer hoge rente waarbij IFH-Holding BV uw contractpartij is.

Oplopende rente

Stel u koopt obligaties in IFH-Holding, een onderneming die zelf deelneemt in verschillende ondernemingen, met name op het gebied van webshops en internetmarketing. De meeste webshops doen het voortreffelijk en groeien heel snel. Er is immers geen enkele organisatie die tegenwoordig nog zonder goede internetmarketing kan. Het is daarom tamelijk een stuk veiliger om juist in deze branche te investeren dan in veel andere ondernemingssoorten. Investeren in IFH-Holding is aantrekkelijk. Ongeacht het bedrag waarmee u investeert bieden we u tenminste 5 procent jaarlijkse rente. Investeert u meer, dan zal de rente alleen maar verder oplopen. In het meest gunstige geval kan de rente zelfs oplopen tot 7,4 procent. Probeer maar eens een solide partij te vinden die u een dergelijk rentepercentage kan bieden.

Obligaties kopen

Inleg terug

Obligaties aankopen is voor veel mensen het nieuwe sparen geworden. Kwestie van zoeken naar betrouwbare ondernemingen om in te investeren en die daarnaast ook nog eens een goed rendement kunnen bieden. Binnen IFH-Holding kunt u overigens op verschillende manieren investeren in obligaties. De rente is een van te voren afgesproken gegeven en daar kunnen koerswisselingen helemaal niets aan af doen. Bovendien investeert IFH-Holding met name in groeiende en succesvolle online bedrijven en stelt zich garant voor de terugbetaling van uw inleg.

Voor vragen of toezenden van het informatiedocument

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op.

IFH-Holding BV

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

085 - 0270 271

info@ifh-holding.nl

KVK 32058424

Heeft u een vraag of
wilt u meer informatie?

Gebruik dan onderstaand formulier en ontvang persoonlijk en vrijblijvend informatie over onze obligaties.

Slide in vragen

"*" geeft vereiste velden aan

close-link