Sparen met Hoge Rente?

De rente kan oplopen tot maar liefst 7,4%.

Home » Investeren » Sparen met Hoge Rente

Sparen met hoge rente?

Wie er vandaag de dag nog steeds voor kiest om geld op een spaarrekening te parkeren is in principe een dief van zijn eigen portemonnee. De rente op spaargeld is tegenwoordig per slot van rekening dramatisch laag. Gecombineerd met de jaarlijkse inflatie betekent dit concreet dat uw geparkeerde spaargeld langzaam maar zeker steeds minder waard wordt. Wanneer sparen met hoge rente bij banken ooit terug gaat komen is ronduit onzeker. Sterker nog, veel banken overwegen op dit moment zelfs om negatieve rentes op spaargeld te gaan hanteren, zodat u voor het parkeren van uw spaargeld moet gaan betalen in plaats van dat u er rente voor krijgt.

Switchen naar beleggen?

De hierboven omschreven stand van zaken is er dan ook de reden voor dat steeds meer mensen op zoek gaan naar alternatieven voor banksparen. Een van die alternatieven is beleggen. Op zich is dat geen slechte keus, want op de wereldwijde effectenbeurzen kunnen fraaie rendementen worden behaald. Tenminste… als u goed zicht heeft op tal van economische indicatoren die ervoor kunnen zorgen dat koersen stijgen en dalen. In tegenstelling tot beleggen in obligaties is beleggen in aandelen doorgaans niet een kwestie van eenmaal uw geld wegzetten om er na verloop van tijd de vruchten van te kunnen plukken. U dient doorlopend actief de vinger aan de pols te houden, zodat u tijdig in kunt grijpen op het moment dat de koers van uw aangekochte aandelen mogelijkerwijs opeens sterk daalt. Specifiek in de huidige conjunctuur lijkt het beleggen in aandelen af en toe op koorddansen.

Sparen met Hoge Rente?

Een hoge rente, zonder koersschommelingen

Het is mogelijk! Investeren in obligaties met een zeer hoge rente waarbij IFH-Holding BV uw contractpartij is.

Sparen met Hoge Rente?

Vast rendement

IFH-Holding ondervangt het probleem met koersfluctuaties door zelfstandig obligaties uit te geven die niet op de effectenbeurs worden aangeboden. Afhankelijk van het geïnvesteerde bedrag kunt u op die manier een vooraf vastgesteld rendement maken dat op kan lopen tot ruim 7 procent. Een percentage waar u in het huidige economische klimaat bij banksparen alleen maar van kunt dromen. Kiest u voor deze manier van investeren met hoge rente, dan moet u er wel rekening mee houden dat uw geld minstens 48 opeenvolgende maanden vast staat en dat u dit spaargeld in die periode niet aan andere doelen kunt besteden. Voor uw vertrouwen in IFH-Holding staat er wel tegenover dat u een rendement van ruim 7 procent kunt behalen voor geld dat u op uw huidige spaarrekening op jaarbasis in de meeste gevallen slechts enkele tienden van procenten oplevert.

Investeren in een succesvolle branche

Het geld dat IFH-Holding met deze obligatie-emissie ophaalt wordt in een aantal bedrijven geïnvesteerd die zich hoofdzakelijk met online marketingactiviteiten bezighouden. Dit is een bedrijfssector die momenteel een bijzonder sterke groei doormaakt. Iets wat u ook concreet elke dag om u heen kunt zien. Terwijl veel Nederlandse winkelstraten steeds leger worden is online shoppen ‘hot’. Dit is mede te danken aan de uiterst professionele werkmethodes van de ondernemingen waarin u via de obligaties van IFH-Holding investeert. Weliswaar kleven er aan elke vorm van beleggen altijd bepaalde risico’s, maar gezien de enorme successen die op dit moment in het algemeen met online marketing behaald worden durven we u gerust te zeggen dat we er alle vertrouwen in hebben dat uw geld bij ons goed besteed is. Hierdoor vinden we dan ook dat een obligatie van IFH-Holding een unieke aanvulling als onderdeel van uw portefeuille is.

Sparen met Hoge Rente?

Voor vragen of toezenden van het informatiedocument

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op.

IFH-Holding BV

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

085 - 0270 271

info@ifh-holding.nl

KVK 32058424

Heeft u een vraag of
wilt u meer informatie?

Gebruik dan onderstaand formulier en ontvang persoonlijk en vrijblijvend informatie over onze obligaties.

Slide in vragen

"*" geeft vereiste velden aan

close-link