085 - 0270 271

Obligaties kopen

Ons hoogste rentetarief is maar liefst 7,4%

Het kopen van obligaties wordt voor veel beleggers meer en meer een serieus alternatief. Het rendement ligt bij het kopen van obligaties een behoorlijk stuk hoger dan bij het conventionele sparen.

Als u over spaargeld beschikt, dan kunt u dit prima en veilig op de bank laten staan. U weet dan wel zeker dat het rendement op uw spaargeld nihil zal zijn. Was de spaarrente voorheen nog best de moeite waard, tegenwoordig ligt de rente dermate laag en is het eerder de verwachting dat het percentage eerder verder zal dalen dan dat het zal gaan stijgen. U kunt het ook gewoon anders doen en met uw spaargeld obligaties kopen. De kans op een serieuze vergoeding is dan groter dan wanneer uw geld op de bankrekening blijft staan.

Veilige obligaties

Wie denkt aan obligaties kopen, die denkt waarschijnlijk meteen aan enorme risico’s en een kans dat al uw geld kwijt kunt raken. Nou geldt voor beleggen in het algemeen dat dit inderdaad kan, want beleggen is nou eenmaal niet zonder risico’s. U kunt er echter voor kiezen alleen de meer veilige obligaties te kopen. In dat geval verdient u het ingelegde bedrag snel terug met daarbij nog eens een aardig rentepercentage als extraatje.

 

Serieus alternatief

Obligaties kopen wordt steeds meer als een serieus alternatief gezien voor sparen via de spaarrekening. Ook dan loopt u overigens het risico dat het rentepercentage nog verder zal dalen. Sterker nog; het kan zomaar gebeuren dat de banken in dat geval zelfs een negatieve rente in rekening gaan brengen en dan kost uw spaargeld u dus geld. Obligaties aankopen betekent dat u altijd te maken krijgt met een rente die hoger ligt dan de spaarrente. En als u slim investeert en de juiste obligaties koopt, verdient u nog een heel aardig rendement ook. Obligaties aanschaffen kan dus zeer de moeite waard zijn.

 

Oplopende rente

Stel u koopt obligaties in IFH-Holding, een onderneming die zelf deelneemt in verschillende ondernemingen, met name op het gebied van webshops en internetmarketing. De meeste webshops doen het voortreffelijk en groeien heel snel. Er is immers geen enkele organisatie die tegenwoordig nog zonder goede internetmarketing kan. Het is daarom tamelijk een stuk veiliger om juist in deze branche te investeren dan in veel andere ondernemingssoorten. Investeren in IFH-Holding is aantrekkelijk. Ongeacht het bedrag waarmee u investeert bieden we u tenminste 4,8 procent jaarlijkse rente. Investeert u meer, dan zal de rente alleen maar verder oplopen. In het meest gunstige geval kan de rente zelfs oplopen tot 7,4 procent. Probeer maar eens een solide partij te vinden die u een dergelijk rentepercentage kan bieden.

 

Inleg terug

Obligaties aankopen is voor veel mensen het nieuwe sparen geworden. Kwestie van zoeken naar betrouwbare ondernemingen om in te investeren en die daarnaast ook nog eens een goed rendement kunnen bieden. Binnen IFH-Holding kunt u overigens op verschillende manieren investeren in obligaties. De rente is een van te voren afgesproken gegeven en daar kunnen koerswisselingen helemaal niets aan af doen. Bovendien investeert IFH-Holding met name in groeiende en succesvolle online bedrijven en stelt zich garant voor de terugbetaling van uw inleg.

Investeren in Obligaties

De looptijd van deze obligatie is 60 maanden. Direct na de start wordt begonnen met de betaling van aflossing en rente. Bij deze vorm heeft u de zekerheid dat er elke maand een overschrijving plaatsvindt en uw investering langzaam maar zeker weer bij u terug komt met een aantrekkelijke rente.

Disclaimer

De geprojecteerde en genoemde financiële cijfers, bedragen en percentages zijn voornamelijk gebaseerd op veronderstellingen en geprognosticeerde ontwikkelingen met kennis en ervaring in marketing gerelateerde bedrijven. Hoewel de Uitgevende Instelling haar uiterste best heeft gedaan haar ervaring en deskundigheid in te zetten bij de verduidelijking van deze cijfers, is het onmogelijk om een volledig accurate prognose te doen aangezien niet alleen bekende gegevens, maar ook (onzekere) toekomstige ontwikkelingen zijn meegenomen. De geprognosticeerde resultaten kunnen ook tegenvallen. Als gevolg hiervan kunnen de Obligaties in waarde dalen en/of kunnen Rentevergoedingen en/of Aflossingen niet tijdig, niet, of gedeeltelijk plaatsvinden.