Over IFH -Holding

IFH-Holding BV is de Cherry Group.

Over ons

Onze Besloten Vennootschap is gestart in 1981 en heeft zich vanaf 1994 gericht op onder meer het deelnemen in diverse ondernemingen in binnen- en buitenland. IFH-Holding is inmiddels een ervaren partij in de wereld van marketing en communicatie. Met ca. 30 enthousiaste specialisten bedient dit team ongeveer 7500 klanten. De dienstverlening varieert van een hostingpakket tot een complete online en offline marketingcampagne.

IFH-Holding heeft de strategie om bedrijven over te nemen om vervolgens deze kennis te delen en producten uit te wisselen. Met een dergelijk klantenbestand zijn er veel cross-selling mogelijkheden. Momenteel zijn er 13 bedrijven onder haar beheer en we passen deze succesvolle groeistrategie toe bij bedrijven die raakvlakken hebben met online marketing en communicatie, winstgevend zijn en passen binnen de cultuur van de holding, waarbij een gezonde commerciële balans is tussen klantbelang en bedrijfsbelang. Om de overnames te financieren geeft IFH-Holding al sinds 2015 haar eigen obligaties uit. Obligaties met een verrassend hoog rendement en met een gespreid risicoprofiel.

Een hoge rente, zonder koersschommelingen

Het is mogelijk! Investeren in obligaties met een zeer hoge rente waarbij IFH-Holding BV uw contractpartij is.

Investments

In deze unit gaat het om één ding; kunnen wij meer geschikte overname partners vinden? Veel ondernemers beginnen hun bedrijf met veel enthousiasme maar komen er na een aantal jaar achter dat het runnen van een bedrijf meer is dan het onderhouden van een klantenbestand. Ook kan het zijn dat er geen bedrijfsopvolging is. IFH-Holding kan in veel gevallen de onderneming efficiënter inrichten en kostenbesparingen doorvoeren. Daarnaast kunnen dochterbedrijven van IFH-Holding hun kennis inzetten om het bedrijf succesvoller te maken.

IFH-Holding Business Units

Over IFH -Holding

Cherry Group

De Cherry Group bestaat uit verschillende bedrijven. Iedere Business Unit wordt geleid door een ervaren Business Unit Manager die de volledige verantwoording heeft voor zijn Business Unit. Hij rapporteert aan de Cherry Group.

Er wordt nadrukkelijk gestreefd naar het uitwisselen van kennis en ervaringen waardoor de Business Units elkaar steeds weer versterken. Het mag duidelijk zijn dat de cross-selling mogelijkheden legio zijn en dat blijkt ook steeds weer. Met ongeveer 30 mensen worden de ruim 5000 klanten bediend. Dit kan een hostingpakket zijn of een complete online/offline marketing campagne. De specialisten die werkzaam zijn in de units kunnen elk vraagstuk aan.

De Cherry Group streeft er naar om kansrijke bedrijven in de Holding op te nemen en versterkt daarmee steeds weer de positie van de groep. Maar veel belangrijker… de groep kan door deze verbreding van haar diensten de klanten ook steeds beter helpen.

Cherry Marketing

Aan het merk Cherry wordt keihard gewerkt door 15 mensen. Zij verzorgen online marketing campagnes, complete webshops en websites. Deze business groeit hard, dit geeft aan dat de klanten het harde werk en onze aanpak waarderen. Om deze business nog harder te laten groeien zijn er investeringen nodig. Door een obligatie van IFH te kopen kunt u hiervan mee profiteren.

Over IFH -Holding
Over IFH -Holding

Cherry Communicatie

Cherry Communicatie is het webbureau in Amsterdam voor het verbeteren van je online zichtbaarheid. Gespecialiseerd in nieuwe WordPress maatwerk websites met eigen aanpassingen in het CMS van WordPress voor het verbeteren van de online vindbaarheid. Deze aankoop door IFH-Holding is er een in het kader van schaalvergroting. Ook hier zijn weer voldoende Cross-selling mogelijkheden.

Cherry Facturatie

Een logisch gevolg van het deelnemen in de diverse ondernemingen is dat de administratie centraal wordt uitgevoerd. Veel bedrijven maken gebruik van verouderde facturatiesystemen.

Voor deze bedrijven is Cherry Facturatie ontwikkeld. Door van een beproefd en succesvol administratiesysteem gebruik te maken wordt hier ook veel (tijd-)winst behaald. Een bijkomstig voordeel is dat er vanuit de Cherry Group door een simpele ‘druk op de knop’ een eenduidig inzicht ontstaat in het reilen en zeilen bij de diverse overgenomen bedrijven/activa.

Over IFH -Holding
Over IFH -Holding

Nederlandweb

Met de overname van Nederlandweb kunnen we klanten van onze marketingbureau’s een nog breder pakket aanbieden! Webhosting en e-mailhosting in eigen beheer in plaats van uitbesteden maakt de lijntjes korter. Nederlandweb levert transparante en goedkope webhosting. Jouw stukje opslag, rekenkracht en geheugen op servers die in Nederland staan. Ben je nog niet toe aan webhosting, maar wil je je domein registeren voordat iemand anders hem wegkaapt? Ook dat doe je goedkoop en snel bij Nederlandweb.

Registratie.nl

Met de overname van Registratie.nl kunnen we klanten van onze marketingbureau’s een nog breder pakket aanbieden! Webhosting en e-mailhosting in eigen beheer in plaats van uitbesteden maakt de lijntjes korter. Nederlandweb levert transparante en goedkope webhosting en via Registratie.nl registreer je snel en gemakkelijk jouw gewenste domeinnaam.

Hostcloud Cherry

Met complete oplossingen én goed opgeleid IT-personeel biedt Hostcloud Cherry de hoogst mogelijke flexibiliteit op al je hosting activiteiten en het registreren van een domeinnaam. Betrouwbare technische ondersteuning is hierdoor altijd gegarandeerd. We maken met Hostcloud Cherry gebruik van een datacenter die bekend staat met hoge snelheid én betrouwbaarheid voor een lage prijs. Dit gebeurd aan de hand van 100% waterkracht gegeneerde energie. Daardoor consumeren wij zo min mogelijk energie met behulp van de server componenten die van hoge kwaliteit zijn voor maximale energie-efficiëntie. Wil je meer informatie over Hostcloud Cherry? Kijk dan op de website!

BonChef

BonChef is een uniek restaurant management systeem inclusief uitgebreid tafelmanagement en gastenbeheer, dat ontwikkeld is vanuit de uitgangspunten van de restaurateur. Met het restaurant management systeem kan men eenvoudig reserveringen ontvangen en beheren. IFH-Holding heeft deze onderneming overgenomen omdat veel restaurateurs veelal met verouderde websites werken welke niet mobiel vriendelijk zijn. Hier ligt voor Cherry Marketing weer een mooie taak.

NederlandReview

NederlandReview is Nederlands nationale verzamelsite voor reviews, ervaringen, feedback en klachten over alle bedrijven, winkels en webwinkels in Nederland. Laat een review achter en help mee om anderen te laten zien hoe goed of slecht dit bedrijf is wat betreft bestelgemak, service, prijs en levering! Laat andermans ervaringen een leidraad zijn voor toekomstige aankopen en return the favour door zelf als ervaringsdeskundige reviews te schrijven over bedrijven waar je klant van bent (geweest)! Review achterlaten? Kijk dan snel op de website!

Figure7

Figure7 is een full-service digital agency, gericht op de online groei van klanten. Ze zijn een team van online specialisten die geobsedeerd zijn door web design en online marketing, daarnaast worden ze blij van (onverwachte) slimme oplossingen bedenken voor de klanten waardoor ze voor hen groei kunnen realiseren. Samen werken ze met de klant aan een sterk en consistent online verhaal, dat terugkomt op de website maar ook in de online uitingen. Dit doen ze aan de hand van een aantal diensten zoals: design & development, online strategie, social media advertenties, SEO en Google Advertising. Samen zetten ze de schouders eronder en behalen ze resultaten!

Smartscript

Smartscript is een fullservice internetbureau. Zij helpen bedrijven online van A tot Z. Van design en ontwikkeling tot online marketing, hosting en onderhoud. Door de jarenlange ervaring in de online wereld weet het team precies wat wél en wat niet werkt. Deze ervaring nemen zij nu mee binnen de projecten voor klanten om het gewenste online resultaat te behalen.  De klantenkring wisselt van internationale bedrijven, groeiende bedrijven, ZZP’ers en starters. Samen met het team kijken zij naar de online mogelijkheden om succes te behalen!

Voor vragen of toezenden van het informatiedocument

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies over onze obligaties? Neem gerust contact met ons op.

IFH-Holding BV
Galvanistraat 23
3861 NJ Nijkerk

085 - 0270 271

info@ifh-holding.nl

KVK 32058424