085 - 0270 271
IFH-Holding BV is opgericht in 1981 en heeft zich vanaf 1994 gericht op het deelnemen in diverse ondernemingen in Nederland en het buitenland. Een van deze activiteiten is een spin-off op een eigen product. Hier kunt u meer over lezen bij www.cherry-marketing.nl

IFH-Holding Business Units:

Cherry Marketing

Aan het merk Cherry wordt keihard gewerkt door 15 mensen. Zij verzorgen online marketing campagnes, complete webshops en websites. Deze business groeit hard, dit geeft aan dat de klanten het harde werk en onze aanpak waarderen. Om deze business nog harder te laten groeien zijn er investeringen nodig. Door een obligatie van IFH te kopen kunt u hiervan mee profiteren.

Interword

Interword is een online marketingbureau die een klantenbestand heeft die naadloos aansluit op de diensten die Cherry biedt. Deze overname heeft als doel om dit klantenbestand van Interword te voorzien van de nieuwste technieken zodat deze goed vindbaar worden en om ze ook mobiel vriendelijk te maken.

BonChef

BonChef.nl is een uniek restaurant management systeem inclusief uitgebreid tafelmanagement en gastenbeheer, dat ontwikkeld is vanuit de uitgangspunten van de restaurateur. Met het restaurant management systeem kan men eenvoudig reserveringen ontvangen en beheren. IFH Holding heeft deze onderneming overgenomen omdat veel restaurateurs veelal met verouderde websites werken welke niet mobiel vriendelijk zijn. Hier ligt voor Cherry Marketing weer een mooie taak.

Nederlandweb

Met de overname van Nederlandweb kunnen we klanten van onze marketingbureau’s nog een breder pakket aanbieden! Webhosting en e-mailhosting in eigen beheer in plaats van uitbesteden maakt de lijntjes korter. Nederlandweb levert transparante en goedkope webhosting. Jouw stukje opslag, rekenkracht en geheugen op servers die in Nederland staan. Ben je nog niet toe aan webhosting, maar wil je je domein registeren voordat iemand anders hem wegkaapt? Ook dat doe je goedkoop en snel bij Nederlandweb.

Bureau Feith

Bureau Feith is het webbureau voor het verbeteren van je online zichtbaarheid.

Gespecialiseerd in nieuwe WordPress maatwerk websites met eigen aanpassingen in het CMS van WordPress voor het verbeteren van de online vindbaarheid. Deze aankoop door IFH-Holding is er een in het kader van schaalvergroting. Ook hier zijn weer voldoende Cross-selling mogelijkheden.

Investments

In deze unit gaat het om één ding; kunnen wij meer geschikte overname partners vinden? Veel ZZP’ers en kleine organisaties beginnen hun bedrijf met veel enthousiasme maar komen er na een aantal jaar achter dat het runnen van een bedrijf meer is dan het onderhouden van een klantenbestand. Ook kan het zijn dat er geen bedrijfsopvolging is. IFH-Holding kan in veel gevallen de onderneming efficiënter inrichten en kostenbesparingen doorvoeren. Daarnaast kunnen dochterbedrijven van IFH-Holding hun kennis inzetten om het bedrijf succesvoller te maken.

dhr. Sybrand A. de Jager

De uitgifte van obligaties staat onder leiding van dhr. Sybrand A. de Jager (Financieel Directeur).

Om overnames zoals hierboven genoemd te bekostigen geeft IFH-Holding BV obligaties uit. Er zijn vier verschillende soorten obligaties, de rente is afhankelijk van het bedrag dat u investeert. Voor de wat grotere investeerder komen wij ook met maatwerk oplossingen. Heeft u interesse? Neem rustig contact met ons op dan bekijken we de mogelijkheden

Ervaren partij

IFH is een partij met veel ervaring met betrekking tot dit soort overnames. Wij kijken niet alleen naar soortgelijke bedrijven zoals marketing bureaus maar ook naar branche vreemde partijen die kunnen groeien door onze expertise in online marketing. Denk aan een autoschool met online theorielessen, webshops met de meest varierende producten en alles wat daar tussen zit. De enige voorwaarde is dat er wel een stabiele maandelijks terugkerende omzet te behalen is.