AFM geen prospectusplicht

IFH-Holding BV is gestart in 1981 en heeft zich in haar bestaan gericht op onder meer het deelnemen in diverse ondernemingen in binnen- en buitenland. Een van deze deelnames betreft een Internet marketing concept met als spin-off een eigen product. Meer hierover kunt u op de volgende website lezen www.cherry-internet.nl

IFH-Holding Business Units:

Business Unit Cherry Internet

Hierin werken 10 mensen keihard aan het merk Cherry Internet. Zij verkopen en ontwikkelen complete websites, webshops en verzorgen online marketing campagnes. Een groei in deze business unit geeft aan dat klanten onze aanpak waarderen. Voor het verder uitbreiden van de organisatie dienen de nodige investeringen gedaan te worden.  Door  in te schrijven op deze obligatie uitgifte kunt u hiervan profiteren.

Business Unit Interword

Een recente overname van een online marketingbureau met een klanten bestand dat naadloos aansluit op de dienstverlening die Cherry Internet aanbiedt. Deze strategische overname heeft tot doel de klanten van InterWord van de nieuwste technieken te voorzien via Cherry Internet zodat ze online goed vindbaar zijn en gebruik kunnen maken van de nieuwste responsive websites.

Business Unit Investments

In deze business unit gaat het om slechts 1 ding. Kunnen we geschikte overname partners vinden? Gebleken is dat veel ZZP’ers en kleine zelfstandigen vol goede moed met hun bedrijf beginnen, maar na een paar jaar tot de ontdekking komen dat ondernemen meer vraagt dan het beheren van een klantenbestand. Precies dit is het type bedrijf dat IFH Holding zoekt om over te nemen.

Onder leiding van dhr. Sybrand A. de Jager

De uitgifte van obligaties staat onder leiding van dhr. Sybrand A. de Jager (Financieel Directeur).

Om deze overnames te financieren geeft IFH Holding BV eigen obligaties uit. Er zijn vier soorten die worden uitgeven, de rente is afhankelijk van het geïnvesteerde bedrag. De looptijd is altijd gelijk. 
Ook zijn er maatwerk oplossingen mogelijk. Schroom niet om hiervoor contact met ons op te nemen.

Een ervaren partij

IFH Holding is inmiddels een ervaren partij met betrekking tot dit type overnames en richt zich breed op deze markt. Wij kijken dus niet alleen naar andere online marketing bureaus, maar zeker ook naar branche vreemde partijen met de mogelijkheid om dankzij onze expertise in online marketing de omzet te vergroten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een webshop in voedingssupplementen of een autorijschool voor online theorielessen, of alles wat daar tussen zit. Voorwaarde is wel dat er een stabiele maandelijks terugkerende omzet is.