085 - 0270 271

Sparen met Hoge Rente?

De rente kan oplopen tot maar liefst 7,4%

IFH Holding biedt kansrijke alternatieven met hoge rentes.

Wie er vandaag de dag nog steeds voor kiest om geld op een spaarrekening te parkeren is in principe een dief van zijn eigen portemonnee. De rente op spaargeld is tegenwoordig per slot van rekening dramatisch laag. Gecombineerd met de jaarlijkse inflatie betekent dit concreet dat uw geparkeerde spaargeld langzaam maar zeker steeds minder waard wordt. Wanneer sparen met hoge rente bij banken ooit terug gaat komen is ronduit onzeker. Sterker nog, veel banken overwegen op dit moment zelfs om negatieve rentes op spaargeld te gaan hanteren, zodat u voor het parkeren van uw spaargeld moet gaan betalen in plaats van dat u er rente voor krijgt.

 

Switchen naar beleggen?

De hierboven omschreven stand van zaken is er dan ook de reden voor dat steeds meer mensen op zoek gaan naar alternatieven voor banksparen. Een van die alternatieven is beleggen. Op zich is dat geen slechte keus, want op de wereldwijde effectenbeurzen kunnen fraaie rendementen worden behaald. Tenminste… als u goed zicht heeft op tal van economische indicatoren die ervoor kunnen zorgen dat koersen stijgen en dalen. Beleggen in aandelen in doorgaans niet een kwestie van eenmaal uw geld wegzetten om er na verloop van tijd de vruchten van te kunnen plukken. U dient doorgaans doorlopend actief de vinger aan de pols te houden, zodat u tijdig in kunt grijpen op het moment dat de koers van uw aangekochte aandelen mogelijkerwijs opeens sterk daalt.

 

Vast rendement

IFH Holding ondervangt het probleem met koersfluctuaties door zelfstandig obligaties uit te geven die niet op de effectenbeurs worden aangeboden. Afhankelijk van het geïnvesteerde bedrag kunt u op die manier een vooraf vastgesteld rendement maken dat op kan lopen tot ruim 7 procent. Een percentage waar u in het huidige economische klimaat bij banksparen alleen maar van kunt dromen. Kiest u voor deze manier van investeren met hoge rente, dan moet u er wel rekening mee houden dat uw geld minstens 48 opeenvolgende maanden vast staat en dat u dit spaargeld in die periode niet aan andere doelen kunt besteden. Voor uw vertrouwen in IFH Holding staat er wel tegenover dat u een rendement van ruim 7 procent kunt behalen voor geld dat u op uw huidige spaarrekening op jaarbasis in de meeste gevallen slechts enkele tienden van procenten oplevert.

 

Investeren in een succesvolle branche

Het geld dat IFH Holding met deze obligatie-emissie ophaalt wordt in een aantal bedrijven geïnvesteerd die zich hoofdzakelijk met online marketingactiviteiten bezighouden. Dit is een bedrijfssector die momenteel een bijzonder sterke groei doormaakt. Iets wat u ook concreet elke dag om u heen kunt zien. Terwijl veel Nederlandse winkelstraten steeds leger worden is online shoppen ‘hot’. Dit is mede te danken aan de uiterst professionele werkmethodes van de ondernemingen waarin u via de obligaties van IFH Holding investeert. Weliswaar kleven er aan elke vorm van beleggen altijd bepaalde risico’s, maar gezien de enorme successen die op dit moment in het algemeen met online marketing behaald worden durven we u gerust te zeggen dat we er alle vertrouwen in hebben dat uw geld bij ons goed besteed is. Hierdoor vinden we dan ook dat een obligatie van JFH Holding een unieke aanvulling als onderdeel van uw portefeuille is.

Investeren in Obligaties

De looptijd van deze obligatie is 60 maanden. Direct na de start wordt begonnen met de betaling van aflossing en rente. Bij deze vorm heeft u de zekerheid dat er elke maand een overschrijving plaatsvindt en uw investering langzaam maar zeker weer bij u terug komt met een aantrekkelijke rente.

Disclaimer

De geprojecteerde en genoemde financiële cijfers, bedragen en percentages zijn voornamelijk gebaseerd op veronderstellingen en geprognosticeerde ontwikkelingen met kennis en ervaring in marketing gerelateerde bedrijven. Hoewel de Uitgevende Instelling haar uiterste best heeft gedaan haar ervaring en deskundigheid in te zetten bij de verduidelijking van deze cijfers, is het onmogelijk om een volledig accurate prognose te doen aangezien niet alleen bekende gegevens, maar ook (onzekere) toekomstige ontwikkelingen zijn meegenomen. De geprognosticeerde resultaten kunnen ook tegenvallen. Als gevolg hiervan kunnen de Obligaties in waarde dalen en/of kunnen Rentevergoedingen en/of Aflossingen niet tijdig, niet, of gedeeltelijk plaatsvinden.