Over IFH -Holding

Veelgestelde vragen

Home » Veelgestelde vragen

Onze veelgestelde vragen

Ik ben beginnend belegger, waar moet ik op letten?

Bij elke vorm van beleggen moet je beoordelen of je geen geld gebruikt wat je niet kan missen voor je financiële verplichtingen en/of onvoorziene uitgaven.

Hoe weet ik of (bedrijfs) obligaties geschikt voor mij zijn?

Een obligatie is in feite een lening die je verstrekt aan de obligatiegever. Omdat je te maken hebt met een vaste looptijd en een vast rentepercentage heb je, in tegenstelling tot andere vormen van beleggen, er geen omkijken naar. Het past om die reden ook in elk ‘beleggingsmandje’

Wat zijn de nadelen?

Je rendement zal nooit hoger worden dan vooraf is overeengekomen. De rente zoals vermeld op het certificaat zal gedurende de gehele looptijd ongewijzigd blijven. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een belegging in aandelen.

Hoe weet ik wat de ontwikkelingen binnen de organisatie zijn?

Een aantal keer per jaar ontvangt elke obligatiehouder een nieuwsbrief waarin we de ontwikkelingen en nieuwe aankopen uitgebreid behandelen. Daarnaast wordt er elk jaar een informatiememorandum op de website beschikbaar gesteld waar onze cijfers worden vermeld.

Waarom is er geen vergunningplicht vanuit de AFM.

De autoriteit financiele markten (AFM) geeft een vrijstelling aan bedrijven die jaarlijks niet meer obligaties uitgeven dan een vastgesteld bedrag. Voorwaarde is dat er bij uitgifte een informatiedocument bij de AFM wordt aangeleverd.

Hoe kan het dat de rente zoveel hoger is dan bij conventionele spaarvormen.

De  (online) marketing en communicatie branche heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Wij zijn erin gespecialiseerd om kleine bedrijven aan de groep toe te voegen en de kosten te delen door het samenvoegen van de diverse afdelingen. Deze processen zijn veelal geautomatiseerd waardoor onze marges hoger zijn.

Wat is het risico als er een aangekochte onderneming failliet gaat.

Uiteraard hebben we geen glazen bol en kan het voorkomen dat het met een van de aangekochte bedrijven niet zo verloopt dan we bij aanvang hadden ingeschat. Omdat er elk jaar meerdere bedrijven worden aangekocht wordt de basis verbreed en is de kans dat een dergelijke calamiteit de gehele organisatie in gevaar brengt zeer klein.

Waar kan ik reviews en klantervaringen vinden?

Deze zijn te vinden op ;

nederland review

Disclaimer: Voor een meer uitgebreide toelichting verwijzen we altijd naar de volledige tekst en uitleg in het informatie document.

Een hoge rente, zonder koersschommelingen

Het is mogelijk! Investeren in obligaties met een zeer hoge rente waarbij IFH-Holding BV uw contractpartij is.

Investments

In deze unit gaat het om één ding; kunnen wij meer geschikte overname partners vinden? Veel ondernemers beginnen hun bedrijf met veel enthousiasme maar komen er na een aantal jaar achter dat het runnen van een bedrijf meer is dan het onderhouden van een klantenbestand. Ook kan het zijn dat er geen bedrijfsopvolging is. IFH-Holding kan in veel gevallen de onderneming efficiënter inrichten en kostenbesparingen doorvoeren. Daarnaast kunnen dochterbedrijven van IFH-Holding hun kennis inzetten om het bedrijf succesvoller te maken.

IFH-Holding Business Units

Over IFH -Holding

Cherry Group

De Cherry Group bestaat uit verschillende bedrijven. Iedere Business Unit wordt geleid door een ervaren Business Unit Manager die de volledige verantwoording heeft voor zijn Business Unit. Hij rapporteert aan de Cherry Group.

Er wordt nadrukkelijk gestreefd naar het uitwisselen van kennis en ervaringen waardoor de Business Units elkaar steeds weer versterken. Het mag duidelijk zijn dat de cross-selling mogelijkheden legio zijn en dat blijkt ook steeds weer. Met ruim 45 enthousiaste specialisten bedient dit team ruim 20.000 klanten. Dit kan een hostingpakket zijn of een complete online/offline marketing campagne. De specialisten die werkzaam zijn in de units kunnen elk vraagstuk aan.

De Cherry Group streeft er naar om kansrijke bedrijven in de Holding op te nemen en versterkt daarmee steeds weer de positie van de groep. Maar veel belangrijker… de groep kan door deze verbreding van haar diensten de klanten ook steeds beter helpen.

Cherry Marketing

Aan het merk Cherry wordt keihard gewerkt door 15 mensen. Zij verzorgen online marketing campagnes, complete webshops en websites. Deze business groeit hard, dit geeft aan dat de klanten het harde werk en onze aanpak waarderen. Om deze business nog harder te laten groeien zijn er investeringen nodig. Door een obligatie van IFH te kopen kunt u hiervan mee profiteren.

Over IFH -Holding
Over IFH -Holding

Cherry Communicatie

Cherry Communicatie is het webbureau in Amsterdam voor het verbeteren van je online zichtbaarheid. Gespecialiseerd in nieuwe WordPress maatwerk websites met eigen aanpassingen in het CMS van WordPress voor het verbeteren van de online vindbaarheid. Deze aankoop door IFH-Holding is er een in het kader van schaalvergroting. Ook hier zijn weer voldoende Cross-selling mogelijkheden.

Cherry Facturatie

Een logisch gevolg van het deelnemen in de diverse ondernemingen is dat de administratie centraal wordt uitgevoerd. Veel bedrijven maken gebruik van verouderde facturatiesystemen.

Voor deze bedrijven is Cherry Facturatie ontwikkeld. Door van een beproefd en succesvol administratiesysteem gebruik te maken wordt hier ook veel (tijd-)winst behaald. Een bijkomstig voordeel is dat er vanuit de Cherry Group door een simpele ‘druk op de knop’ een eenduidig inzicht ontstaat in het reilen en zeilen bij de diverse overgenomen bedrijven/activa.

Over IFH -Holding
Over IFH -Holding

Nederlandweb

Met de overname van Nederlandweb kunnen we klanten van onze marketingbureau’s een nog breder pakket aanbieden! Webhosting en e-mailhosting in eigen beheer in plaats van uitbesteden maakt de lijntjes korter. Nederlandweb levert transparante en goedkope webhosting. Jouw stukje opslag, rekenkracht en geheugen op servers die in Nederland staan. Ben je nog niet toe aan webhosting, maar wil je je domein registeren voordat iemand anders hem wegkaapt? Ook dat doe je goedkoop en snel bij Nederlandweb.

Registratie.nl

Met de overname van Registratie.nl kunnen we klanten van onze marketingbureau’s een nog breder pakket aanbieden! Webhosting en e-mailhosting in eigen beheer in plaats van uitbesteden maakt de lijntjes korter. Nederlandweb levert transparante en goedkope webhosting en via Registratie.nl registreer je snel en gemakkelijk jouw gewenste domeinnaam.

NederlandReview

NederlandReview is Nederlands nationale verzamelsite voor reviews, ervaringen, feedback en klachten over alle bedrijven, winkels en webwinkels in Nederland. Laat een review achter en help mee om anderen te laten zien hoe goed of slecht dit bedrijf is wat betreft bestelgemak, service, prijs en levering! Laat andermans ervaringen een leidraad zijn voor toekomstige aankopen en return the favour door zelf als ervaringsdeskundige reviews te schrijven over bedrijven waar je klant van bent (geweest)! Review achterlaten? Kijk dan snel op de website!

BonChef

BonChef is een uniek restaurant management systeem inclusief uitgebreid tafelmanagement en gastenbeheer, dat ontwikkeld is vanuit de uitgangspunten van de restaurateur. Met het restaurant management systeem kan men eenvoudig reserveringen ontvangen en beheren. IFH-Holding heeft deze onderneming overgenomen omdat veel restaurateurs veelal met verouderde websites werken welke niet mobiel vriendelijk zijn. Hier ligt voor Cherry Marketing weer een mooie taak.

Pull Position

Als uitbreiding op een bredere positionering van Cherry, hebben wij onlangs marketingbureau Pull Position overgenomen. Pull Position is gespecialiseerd in de groene sector en richt zich op een nichemarkt van kwekers, veredelaars, exporteurs, toeleveranciers, tuincentra en winkeliers. Zij richten zich op internationale marktactivatie en online marketing diensten voor de tuinbouw.

To The Point

Door de overname van To The Point heeft Cherry weer een mooie aanvulling aan expertise in huis gehaald. To The Point is gespecialiseerd in het produceren van maatwerk op het gebied van webdesign en het ontwikkelen van digitale oplossingen die conversiegerichte websites en webshop in de markt zet. Het team ontwikkelt maatwerk op de manier waarop het zou moeten. Veilig, snel en prachtige website concepten worden hier gecreëerd.

Het Schoolvoorbeeld

Het schoolvoorbeeld is de plek waar je moet zijn voor een alles in één oplossing voor jouw schoolwebsite. Van creatief design tot technische uitvoering. Alle communicatiekanalen worden aan de website gekoppeld en ook al het drukwerk kan verzorgd worden. Iedere school heeft een uniek karakter en hetschoolvoorbeeld.nl maakt dit zichtbaar. De identiteit van de school wordt verwerkt in het design en het team zorgt ervoor dat dit perfect aansluit op wat de school wil uitstralen. Al bijna 200 scholen en schoolbesturen gingen je voor, en het team kijkt er naar uit om ook voor jou aan de slag te gaan.

Jager & Prooi

Jager & Prooi is een team van ervaren UX- en UI-specialisten. We ontwerpen websites, apps en tools die functioneel, gebruiksvriendelijk én mooi zijn. Het liefst ontwerpen we taakgerichte producten die je gebruikt om iets te doen, bijvoorbeeld een app om muziek te luisteren, een site om een vakantie uit te zoeken of een tool om tv-programma’s terug te kijken. Om ervoor te zorgen dat onze websites en apps met plezier gebruikt worden, is goed ontwerp van essentieel belang.

Voor vragen of toezenden van het informatiedocument

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op.

IFH-Holding BV

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

085 - 0270 271

info@ifh-holding.nl

KVK 32058424

Heeft u een vraag of
wilt u meer informatie?

Gebruik dan onderstaand formulier en ontvang persoonlijk en vrijblijvend informatie over onze obligaties.

Slide in vragen

"*" geeft vereiste velden aan

close-link