085 - 0270 271

Investeren in obligaties

De vaste rente kan oplopen tot maar liefst 7,4%

U heeft een spaarboekje? Dan hebt u ongetwijfeld al gemerkt dat het de laatste jaren maar povertjes gesteld is met de opbrengst daarvan. In tegenstelling tot het verleden zijn de spaarrentes veel lager en de algemene verwachting is dat de bodem nog niet bereikt is. Wie geld aan de kant heeft staan en dat wil doen groeien moet dus op zoek naar alternatieven.

Hebt u al eens overwogen te investeren in obligaties en aandelen?

 

Beleg in obligaties

Misschien is de grootste factor waarom mensen liever kiezen voor een spaarrekening, dan om te investeren in aandelen en obligaties, wel de angst voor het onbekende. Op het eerste zicht en zonder kennis van wat het nu inhoudt, lijkt beleggen voor velen een riskante bedoening. Dat hoeft het echter zeker niet te zijn.

Ondernemingen zijn continu op zoek naar mensen die bereid zijn te investeren in hun projecten. De overgrote meerderheid van deze ondernemingen is zeer succesvol en zo verdient u uw investering terug met daarbovenop een rentepercentage. Handig, toch? Zeker met de alsmaar dalende rente bij de huidige conjunctuur. Het zal niet lang meer duren vooraleer banken gaan overwegen om iedereen een negatieve rente aan te rekenen voor wie spaart. Uw spaargeld zou zo enkel maar in waarde verminderen. Dit kan anders zijn als u besluit te investeren in obligaties. De opbrengt is vele malen hoger wanneer u een succesvolle, betrouwbare onderneming kiest om uw spaargeld te laten renderen.

 

Een gunstig rendement

IFH-Holding is een vennootschap die deelneemt aan diverse ondernemingen in binnen- en buitenland en dat vooral op de succesvolle en blijvend groeiende online markt van internetmarketing en webshops. Deze laatste schieten als paddenstoelen uit de grond en welke organisatie kan de dag van vandaag nog zonder internetmarketing overleven?

Investeren in deze branche is daarom betrouwbaar en zeker met IFH-Holding als uw partner. U kan met een bescheiden bedrag in een obligatie investeren met toch een minimale jaarlijkse rente van 4,8%. Investeert u meer, dan loopt natuurlijk ook de rente op, tot zelfs 7,4%. 

Het nieuwe sparen?

Gaat u zelf gerust verder op onderzoek en u zal het zien. Sparen loont niet meer en u kan er (binnenkort) zelfs geld door verliezen. IFH-Holding biedt u verschillende mogelijkheden om in een obligatie te investeren. Tevens is er die aantrekkelijke rente die vrij is van koersschommelingen omdat deze door IFH Holding is vastgesteld. Door het investeren in succesvolle onlinebedrijven staat IFH-Holding garant voor de uitbetaling.

Investeren in Obligaties

De looptijd van deze obligatie is 60 maanden. Direct na de start wordt begonnen met de betaling van aflossing en rente. Bij deze vorm heeft u de zekerheid dat er elke maand een overschrijving plaatsvindt en uw investering langzaam maar zeker weer bij u terug komt met een aantrekkelijke rente.

Disclaimer

De geprojecteerde en genoemde financiële cijfers, bedragen en percentages zijn voornamelijk gebaseerd op veronderstellingen en geprognosticeerde ontwikkelingen met kennis en ervaring in marketing gerelateerde bedrijven. Hoewel de Uitgevende Instelling haar uiterste best heeft gedaan haar ervaring en deskundigheid in te zetten bij de verduidelijking van deze cijfers, is het onmogelijk om een volledig accurate prognose te doen aangezien niet alleen bekende gegevens, maar ook (onzekere) toekomstige ontwikkelingen zijn meegenomen. De geprognosticeerde resultaten kunnen ook tegenvallen. Als gevolg hiervan kunnen de Obligaties in waarde dalen en/of kunnen Rentevergoedingen en/of Aflossingen niet tijdig, niet, of gedeeltelijk plaatsvinden.