obligatievormen

Hoge rente die oploopt tot maar liefst 7,4%.

Home » Obligatievormen » Obligatie kopen

Obligaties kopen

Door de lage spaarrentes ontstaat er een zoektocht naar een gunstig alternatief. Beleggen in obligaties is een interessante mogelijkheid. Een obligatie is een schuldbewijs van een lening die is aangegaan. U leent dus geld uit aan de uitgever van de obligatie. Deze vorm van beleggen is de ideale manier om uw kapitaal uit te breiden als mogelijke aanvulling op uw pensioen of om maandelijks extra inkomen te genereren.

48 maanden obligatie

obligatievormen

De investering is vanaf € 25.000,- waarbij 5% rente wordt betaald oplopend tot 7,4% bij € 250.000,-.

Bij een investering van € 100.000,- wordt er 4 jaar lang € 7.000,- rente betaald en is de aflossing achteraf ineens.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Annuïteiten obligatie

obligatievormen

De investering is vanaf € 25.000,- waarbij 5% rente wordt betaald oplopend tot 7,4% bij € 250.000,-.

Bij een investering van € 100.000,- wordt er gedurende 60 maanden € 1.980,12 per maand uitgekeerd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zijn obligaties?

Een obligatie heeft een vaste looptijd en jaarlijks wordt de rente hiervan uitgekeerd. Na afloop van de looptijd wordt de obligatie weer afgelost. Dit resulteert in een rendement dat vaak hoger is dan op een spaarrekening, omdat het risicovoller is dan sparen, maar het is niet zo risicovol als u denkt. Staatsobligaties zijn minder risicovol dan bedrijfsobligaties, omdat daar het risico bestaat dat het bedrijf failliet gaat en de lening niet terugbetaald kan worden. Bij IFH-Holding kiest u wel voor bedrijfsobligaties, maar in een sector die minder risico’s met zich meebrengt dan in andere branches.

Soorten obligaties

Wanneer u over wilt gaan tot de aanschaf van een obligatie zijn er twee verschillende opties. De 48 maanden obligatie of de annuïteiten obligatie. Wanneer u uw geld gedurende 4 jaar – de looptijd van de obligatie – niet nodig heeft, dan kunt u de 48 maanden of zogenaamde ‘Bullet’ obligatie kopen. Bij deze obligatie krijgt u jaarlijks de rente uitbetaald en aan het einde van de obligatie krijgt u uw volledige kapitaal teruggestort. Als u van plan bent om maandelijks een gedeelte van uw kapitaal aan te wenden als aanvulling van uw loon of pensioen, dan kunt u kiezen voor een annuïteiten obligatie. Deze vorm van beleggen geeft u elke maand gedurende de volledige termijn een deel van uw kapitaal terug én een gedeelte van de rente daarbovenop. Dit is een perfecte investering voor personen die hun maandelijks budget wensen te optimaliseren

IFH-Holding

Onze Besloten Vennootschap is gestart in 1981 en heeft zich vanaf 1994 gericht op onder meer het deelnemen in diverse ondernemingen in binnen- en buitenland. IFH-Holding is inmiddels een ervaren partij in de wereld van marketing en communicatie. Met ca. 30 enthousiaste specialisten bedient dit team ongeveer 7.500 klanten. De dienstverlening varieert van een hostingpakket tot een complete online en offline marketingcampagne. Klik hier voor meer informatie over IFH-Holding.

Wilt u meer informatie over beleggen?

Wenst u voor de aanschaf meer informatie over de soorten obligaties en wat ze precies inhouden? In ons informatiedocument staat alles nauwkeurig beschreven. We zijn ook telefonisch bereikbaar op 085 – 0270 271 of u kunt een e-mail sturen naar info@ifh-holding.nl.

Een hoge rente, zonder koersschommelingen

Het is mogelijk! Beleggen in obligaties met een zeer hoge rente waarbij IFH-Holding BV uw contractpartij is.

Voor vragen of toezenden van het informatiedocument

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op.

IFH-Holding BV

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

085 - 0270 271

info@ifh-holding.nl

KVK 32058424

Heeft u een vraag of
wilt u meer informatie?

Gebruik dan onderstaand formulier en ontvang persoonlijk en vrijblijvend informatie over onze obligaties.

Slide in vragen

"*" geeft vereiste velden aan

close-link