Investeren

Geld investeren met rendement

Home » Investeren » Geld investeren

Wilt u beginnen met beleggen of bent u hier al een tijdje mee bezig? Het is u waarschijnlijk dan opgevallen dat sparen via de ‘normale’ manier niet veel oplevert. In tegenstelling tot het verleden zijn de spaarrentes veel lager en de algemene verwachting is dat terugkeren naar de oude niveaus voorlopig niet haalbaar zal zijn. Wie geld aan de kant heeft staan en dat wil doen groeien moet dus op zoek naar alternatieven. Bij IFH-Holding kunt u op een doordachte manier uw geld investeren.

Obligaties

Wanneer u een obligatie koopt bij IFH-Holding, kunt u rekening houden met een vaste looptijd waarbij jaarlijks de rente zal worden uitgekeerd. Na afloop zal de obligatie worden afgelost. Een obligatie kopen resulteert in een rendement dat vaak hoger is dan op een spaarrekening, omdat het risicovoller is dan sparen, maar het is niet zo risicovol als u denkt.

Staatsobligaties zijn minder risicovol dan bedrijfsobligaties, omdat daar het risico bestaat dat het bedrijf failliet gaat en de lening niet terugbetaald kan worden. Bij IFH-Holding kiest u wel voor bedrijfsobligaties, maar in een sector die minder risico’s met zich meebrengt dan in andere branches.

Sparen met Hoge Rente?

Een hoge rente, zonder koersschommelingen

Het is mogelijk! Investeren in obligaties met een zeer hoge rente waarbij IFH-Holding BV uw contractpartij is.

Obligaties kopen

Hoog rendement

IFH-Holding ondervangt het probleem met koersfluctuaties door zelfstandig obligaties uit te geven die niet op de effectenbeurs worden aangeboden. Afhankelijk van het geïnvesteerde bedrag kunt u op die manier een vooraf vastgesteld rendement maken dat op kan lopen tot ruim 7 procent.

Een percentage waar u in het huidige economische klimaat bij bank sparen alleen maar van kunt dromen. Kiest u voor deze manier van investeren met een hoog rendement, dan moet u er wel rekening mee houden dat uw geld minstens 48 opeenvolgende maanden vast staat en dat u dit spaargeld in die periode niet aan andere doelen kunt besteden. Voor uw vertrouwen in IFH-Holding staat er wel tegenover dat u een rendement van maximaal 7,4 procent kunt behalen voor geld dat u op uw huidige spaarrekening op jaarbasis in de meeste gevallen slecht enkelen tienden van procenten oplevert.

IFH-Holding

Onze Besloten Vennootschap heeft zich vanaf 1994 gericht op onder meer het deelnemen in diverse ondernemingen in binnen- en buitenland. IFH-Holding is inmiddels een ervaren partij in de wereld van marketing en communicatie. Met ca. 30 enthousiaste specialisten bedient dit team ongeveer 7.500 klanten. De dienstverlening varieert van een hostingpakket tot een complete online en/of offline marketingcampagne.

Wilt u meer informatie over geld investeren?

Wenst u voor de aanschaf meer informatie over geld investeren en wat obligaties precies inhouden? In ons informatiedocument staat alles nauwkeurig beschreven. We zijn ook telefonisch bereikbaar op 085 – 0270 271 of u kunt een e-mail sturen naar info@ifh-holding.nl.

 

 

 

Obligaties kopen

Voor vragen of toezenden van het informatiedocument

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op.

IFH-Holding BV

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

085 - 0270 271

info@ifh-holding.nl

KVK 32058424

Heeft u een vraag of
wilt u meer informatie?

Gebruik dan onderstaand formulier en ontvang persoonlijk en vrijblijvend informatie over onze obligaties.

Slide in vragen

"*" geeft vereiste velden aan

close-link