Investeren vanaf € 5.000,- inleg.

Investeren in obligaties

U heeft een spaarboekje? Dan hebt u ongetwijfeld al gemerkt dat het de laatste jaren maar povertjes gesteld is met de opbrengst daarvan. In tegenstelling tot het verleden zijn de spaarrentes veel lager en de algemene verwachting is dat de bodem nog niet bereikt is. Wie geld aan de kant heeft staan en dat wil doen groeien moet dus op zoek naar alternatieven.

Hebt u al eens overwogen te investeren in obligaties en aandelen?

Beleg in obligaties

Misschien is de grootste factor waarom mensen liever kiezen voor een spaarrekening, dan om te investeren in aandelen en obligaties, wel de angst voor het onbekende. Op het eerste zicht en zonder kennis van wat het nu inhoudt, lijkt beleggen voor velen een riskante bedoening. Dat hoeft het echter zeker niet te zijn.

Ondernemingen zijn continu op zoek naar mensen die bereid zijn te investeren in hun projecten. De overgrote meerderheid van deze ondernemingen is zeer succesvol en zo verdient u uw investering terug met daarbovenop een rentepercentage. Handig, toch? Zeker met de alsmaar dalende rente bij de huidige conjunctuur. Het zal niet lang meer duren vooraleer banken gaan overwegen om iedereen een negatieve rente aan te rekenen voor wie spaart. Uw spaargeld zou zo enkel maar in waarde verminderen. Dit kan anders zijn als u besluit te investeren in obligaties. De opbrengt is vele malen hoger wanneer u een succesvolle, betrouwbare onderneming kiest om uw spaargeld te laten renderen.

Investeren in obligaties

Een hoge rente, zonder koersschommelingen

Het is mogelijk! Investeren in obligaties met een zeer hoge rente waarbij IFH-Holding BV uw contractpartij is.

Investeren in obligaties

Een gunstig rendement

IFH-Holding is een vennootschap die deelneemt aan diverse ondernemingen in binnen- en buitenland en dat vooral op de succesvolle en blijvend groeiende online markt van internetmarketing en webshops. Deze laatste schieten als paddenstoelen uit de grond en welke organisatie kan de dag van vandaag nog zonder internetmarketing overleven?

Investeren in deze branche is daarom betrouwbaar en zeker met IFH-Holding als uw partner. U kan met een bescheiden bedrag in een obligatie investeren met toch een minimale jaarlijkse rente van 4,8%. Investeert u meer, dan loopt natuurlijk ook de rente op, tot zelfs 7,4%.

Het nieuwe sparen?

Gaat u zelf gerust verder op onderzoek en u zal het zien. Sparen loont niet meer en u kan er (binnenkort) zelfs geld door verliezen. IFH-Holding biedt u verschillende mogelijkheden om in een obligatie te investeren. Tevens is er die aantrekkelijke rente die vrij is van koersschommelingen omdat deze door IFH-Holding is vastgesteld. Door het investeren in succesvolle online bedrijven staat IFH-Holding garant voor de uitbetaling.

Investeren in obligaties
Investeren in obligaties

Inleg terug

Obligaties aankopen is voor veel mensen het nieuwe sparen geworden. Kwestie van zoeken naar betrouwbare ondernemingen om in te investeren en die daarnaast ook nog eens een goed rendement kunnen bieden. Binnen IFH-Holding kunt u overigens op verschillende manieren investeren in obligaties. De rente is een van te voren afgesproken gegeven en daar kunnen koerswisselingen helemaal niets aan af doen. Bovendien investeert IFH-Holding met name in groeiende en succesvolle online bedrijven en stelt zich garant voor de terugbetaling van uw inleg.

Voor vragen of toezenden van het informatiedocument

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies over onze obligaties? Neem gerust contact met ons op.

IFH-Holding BV
Galvanistraat 23
3861 NJ Nijkerk

085 - 0270 271

info@ifh-holding.nl

KVK 32058424